NUNTĂ, CUMĂTRIE, PETRECERE,
CORPORATIV, CONFERINȚĂ…

Organizare de Evenimente și Corporate la natură

Informație

La solicitarea clienților noștri, începând cu sezonul de vară 2019 administrația nu interzice introducerea bucatelor proprii (în afară de băuturi alcoolice). Totodată, a fost amenajat un loc special pentru prepararea bucatelor de sine stătător la grătar (frigărui, mici, cârnăciori, legume). Atenționăm că, cărbunele, lichidul pentru aprinderea focului, acii pentru frigărui, vesela etc., nu se prezintă. Toate acestea pot fi aduse de client sau procurate de la barul pensiunii. În legătură cu schimbările menționate mai sus sunt propuse următoarele produse alimentare în barul pensiunii: plăcinte și pizza în asortiment.

Organizare de Evenimente și Corporate la natură

Pensiunea Agroturistică — FOREST CLUB este dedicată celor care își doresc „un altfel” de eveniment: special, original, într-o atmosferă deosebit de caldă și liniștită. O sărbătoare cu mai mulți invitați poate fi organizată la terasele în aer liber, cu o capacitate de 8 și 120 de locuri, dar și în restaurantul FOREST CLUB cu sala de 100 persoane și sala mare cu o capacitate de 160 de persoane.

Fie că vreți să organizați o petrecere privată, zi de naștere, nuntă sau  cumătrie în aer liber, la piscină, la FOREST CLUB veți avea parte de o experiență de neuitat.

La noi aveți posibilitatea să rezervați restaurantul, întreaga pensiune doar pentru evenimentul Dumneavoastră sau să utilizați, de asemenea, și serviciile oricărei companii de catering.

De, asemenea, Pensiunea Agroturistică  FOREST CLUB vă invită să sărbătoriți cea mai tare petrecere corporativă, împreună cu colectivul de angajați și partenerii de afaceri. O petrecere corporativă la natură va satisface pe deplin așteptările Dumneavoastră.

Înlocuim sala clasică de conferință și vă punem la dispoziție un spațiu interior si exterior cu o capacitate de mai bine de 160 de persoane. În natură, respirând aer curat vin cele mai bune idei.

De la conferințe și seminarii, până la workshop-uri și lansări de produse, oferim o soluție unică de închiriere locație pentru conferințe și corporative. Savurați din plin activitățile distractive și constructive, dar și atmosfera caldă și prietenoasă a pensiunii FOREST CLUB.

Vizitați zona noastră de agrement pentru a descoperi o locație cu adevărat unică pentru evenimente corporate private, conferințe și seminarii. 

De la bucatele și băuturile delicioase, până la activități de team building, piscină sau simple și minunate plimbări în inima naturii.

Bucurați-vă de o experiență diferită alături de partenerii de afaceri sau alături de întreaga echipă a  companiei.

NUNTĂ, CUMĂTRIE, PETRECERE,
CORPORATIV, CONFERINȚĂ…

Săli de nuntă, cumătrie sau o ceremonie memorabilă

GOOGLE Reviews

Recenzii de la oaspeții noștri:

Уютно, чисто, есть где покушать, не выходя из клуба. Ветерок, бабочки, вид красивый и чистые бассейны. Ещё приятен контенгент людей)

Лилия Ананьина

Clean and spacious place, pleasant surroundings, tasty food if to order locally. Possibility to rent dedicated space, a lot of pools with different depth. A part of road is made out of chippings and maybe hard to get to.

Nastia Sersun

Piscine pentru toate vârstele cu apă curată, locuri și șezlonguri suficiente, ai unde să te retragi la umbră, bar, cantină, gril, amplasare super în marginea pădurii, lac cu peștișori de aur 🙂
Cons: drumul de access – câțiva km buni de drum de piatră de calitate proastă cu mult praf și viteză de plasare foarte redusă (~ 30 min cu 30 km/h)

Ion Prida

Замечательно! Детские бассейны, еда, обслуживание – все на высшем уровне

Kolosoff Alex

NUNTĂ, CUMĂTRIE, PETRECERE, CORPORATIV, CONFERINȚĂ…

Contactați-ne acum

Odihna și relaxarea nu sunt singurele motive pentru care ar trebuie să alegeţi Pensiunea Agroturistică – FOREST CLUB!