un loc UNIC de odihnă și recreere,
peisaje pitorești și aer curat,
datorită ariei de pădure ce îl înconjoară.

Bar Forest Club

Informație

La solicitarea clienților noștri, începând cu sezonul de vară 2019 administrația nu interzice introducerea bucatelor proprii (în afară de băuturi alcoolice). Totodată, a fost amenajat un loc special pentru prepararea bucatelor de sine stătător la grătar (frigărui, mici, cârnăciori, legume). Atenționăm că, cărbunele, lichidul pentru aprinderea focului, acii pentru frigărui, vesela etc., nu se prezintă. Toate acestea pot fi aduse de client sau procurate de la barul pensiunii. În legătură cu schimbările menționate mai sus sunt propuse următoarele produse alimentare în barul pensiunii: plăcinte și pizza în asortiment.

Barul pensiunii

La bar-ul pensiunii aveți posibilitatea să procurați diferite:

– băuturi răcoritoare
– alcoolice
– snackuri
– înghețată

Băuturi în asortiment:

– Băuturi răcoritoare
– Băuturi alcoolice

Produse alimentare:
– Plăcinte tradiționale moldovenești la tigaie
– Pizza
– Snackuri
– etc.

GOOGLE Reviews

Recenzii de la oaspeții noștri:

Уютно, чисто, есть где покушать, не выходя из клуба. Ветерок, бабочки, вид красивый и чистые бассейны. Ещё приятен контенгент людей)

Лилия Ананьина

Clean and spacious place, pleasant surroundings, tasty food if to order locally. Possibility to rent dedicated space, a lot of pools with different depth. A part of road is made out of chippings and maybe hard to get to.

Nastia Sersun

Piscine pentru toate vârstele cu apă curată, locuri și șezlonguri suficiente, ai unde să te retragi la umbră, bar, cantină, gril, amplasare super în marginea pădurii, lac cu peștișori de aur 🙂
Cons: drumul de access – câțiva km buni de drum de piatră de calitate proastă cu mult praf și viteză de plasare foarte redusă (~ 30 min cu 30 km/h)

Ion Prida

Замечательно! Детские бассейны, еда, обслуживание – все на высшем уровне

Kolosoff Alex

Loc special amenajat pentru grill

A fost amenajat un loc special pentru prepararea bucatelor de sine stătător la gratar (frigarui, mici, carnaciori, legume). Antentionam ca cărbunele, lichid pentru aprins focul, aci pentru frigărui, vecela etc. nu se prezintă. Toate acestea pot fi aduse de client ori procurate de la barul pensiunei.

Preț:

Înclus in taxa de intrare

NUNTĂ, CUMĂTRIE, PETRECERE, CORPORATIV, CONFERINȚĂ…

Contactați-ne acum

Odihna și relaxarea nu sunt singurele motive pentru care ar trebuie să alegeţi Pensiunea Agroturistică – FOREST CLUB!